Aankondiging Installatiebal 2013 bij C.V. De Hossende Wevers

Sport

Op vrijdag 11 januari 2013 zal bij Carnavalsvereniging De Hossende Wevers uit Nistelrode het nieuwe Prinsenpaar onthult worden. Dit gebeurt tijdens een machtig mooie Carnavalsavond in hun Residentie Partycentrum ’t Maxend. De Feestavond wordt ingeleid door de binnenkomst van de Raad van Elf van De Hossende Wevers onder leiding van Jeugdprins Raymon & Jeugdprinses Caitlin. Daar zullen alle Leden en liefst 6 gastverenigingen welkom geheten worden, waarna het feest los kan barsten onder leiding van DJ Christo.

Om 22:11 uur is dan het grote moment daar en zal het nieuwe Prinsenpaar onthult worden door de Geheimraad. Wie zij dit jaar hebben weten te strikken, is nog steeds een goed bewaard geheim….
Na de installatie en alle felicitaties gaat het feest weer vrolijk verder met een grote Prinsenpolonaise! Daarna gaan we dan nog door tot in de late uurtjes…..

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om dit festijn mee te maken! Voor € 25,- per persoon bent u de hele avond onder de pannen, zoals dat zo mooi heet. Kastelein Peter van de Akker en zijn mensen zorgen er dan voor dat u niets tekort komt.
C.V. De Hossende Wevers viert als oudste carnavalsvereniging al 48 jaar gezellig & betaalbaar carnaval in Nistelrode. Wij nodigen dan ook jong & oud uit, om één van onze activiteiten te bezoeken en kennis te komen maken met de oudste en gezelligste carnavalsvereniging van ons dorp.

Voor meer informatie over onze vereniging kijk op: www.dehossendewevers.nl of mail: info@dehossendewevers.nl

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 6 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 6 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze