Zonnebloem in kerstsfeer
Zonnebloem in kerstsfeer

Zonnebloem in kerstsfeer

Nistelrode

Vrijdagmiddag 13 december hebben ruim 30 leden van de Zonnebloem kerststukjes gemaakt in de Zaal ’t Tramstation. Natuurlijk bij binnenkomst eerst koffie met een heerlijke koek en toen creatief aan de slag. Tuinaanleg Leon Kerkhof was bereid het groen te sponsoren en Jenny Lindhout had verschillende bloemen bij die gebruikt konden worden. Omdat Tonnie & Everista zo vrij waren hun zaal beschikbaar te stellen is er ook een mooi kerststuk voor hen gemaakt, zie de foto van het kerststuk.

Afgelopen middag
was de jaarlijkse kerstviering van de Zonnebloem. Ruim 140 mensen hadden zich aangemeld, dit aantal in nog nooit zo hoog geweest. De Kerstviering begon om 14.00 uur met een Heilige Mis voorgegaan door Pastoor Ouwens. Hierna was er koffie met lekker gebak.

Ut Reuzels Muziekse was uitgenodigd om de middag muzikaal op te luisteren en dit lukte prima. Verschillende liedjes uit de oude doos werden door ut Reuzels Muziekske gezongen en natuurlijk ook meegezongen. Als afsluiting was er voor iedereen een heerlijke koffietafel met een warm worstenbroodje.

De zaal was aangekleed met schilderijen gemaakt door de schilderclub van de Zonnebloem. Hele mooie schilderijen, zie de foto's.

Klik hier voor enkele foto’s van de kerstviering incl. de schilderijen van de schilderclub.

Zonnebloem in kerstsfeer
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 22 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 22 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze