Op de koffie bij Beauté Totale Didi
Op de koffie bij Beauté Totale Didi

Op de koffie bij Beauté Totale Didi

Op de koffie bij

Didi van de Graaf ziet sinds mei 2010 een hele andere hoek van Nistelrode. Vanaf de Waardsestraat heeft zij nu op het Laar  haar prachtige schoonheidssalon. Een mooie werkplek waar ze weer jaren vooruit kan. En vooruit wil ze, een ondernemende jonge dame die op een natuurlijke manier wil zorgen voor huidverbetering. Bij Beauté Totale Didi kunt u terecht voor veel verschillende behandelingen, kijk op btdidi.nl wat er allemaal mogelijk is.

Didi van de Graaf, gaat met haar salon voor kwaliteit en resultaat
.
Didi heeft haar focus duidelijk, dit leidt haar ook tot de keuzes die ze maakt. Er zijn vele nieuwe behandelingen en de technologie in de wereld van schoonheidssalons zijn groot. Als ik haar vraag hoe ze haar keuzes maakt, vertelt ze met één filosofie te werken: ”Met natuurlijke behandelingen voor huidverbetering zorgen, met een zichtbaar resultaat. ” Dat resulteerde in een nieuwe behandeling voor haar beauty center. Nannic, een ultieme behandeling voor huidverjonging, men kon het zien op televisie bij RTL Boulevard en het lifestyle programma Beauty+. Maar de revolutionaire behandeling is niet alleen het middelpunt van de belangstelling op tv, maar ook in haar salon. Op 18 december mogen klanten en bezoekers tijdens het Christmas Event, dat de salon organiseert, gratis kennis komen maken met deze revolutionaire behandeling.

Veel klanten komen bij Didi voor de huidverbeterings-behandelingen, maar natuurlijk zijn klanten die voor puur ontspanning komen ook van harte welkom. Zeker in deze koude wintermaanden raad Didi een heerlijk warme hot-stone massage ter harte aan. Ook moet de huid goed verzorgd en beschermd worden in deze koude dagen, d.m.v. een gedegen huiddiagnose kan Didi kan u een passend huid advies geven.
Daarnaast heeft Didi zich gespecialiseerd op het gebied van duurzaam ontharen met IPL techniek. Dat is een methode om haargroei op ieder deel van het lichaam, langdurig te verwijderen. Dit resulteert in een reductie tot 90 %. Dit is ideaal bij mensen die veel last hebben van irritaties bij het scheren of een hele sterke haargroei hebben. Wilt u hier meer over weten neem gerust contact op.

In verschillende fases…

Met haar 26 jaar heeft ze al ongelooflijk veel ervaring. Begonnen met ervaring opdoen in andere bedrijven, leerde ze daar dat ze een duidelijk eigen koers wilde varen. Met haar eigen zaak is er niet heel veel tijd voor hobby’s. Zat ze vroeger bij vele verenigingen in Nistelrode van ballet tot tennis en van scouting tot korfbal, nu doet ze nog aan Salsa dansen en ook wintersporten vindt ze erg leuk.
Ze woont in Oss naar volle tevredenheid, maar door haar werk hoeft ze Nistelrode ook niet te missen. Dit zijn verschillende fases in het leven zullen we maar zeggen.

Zo ook de verhuizing van het bedrijventerrein naar het Laar is een hele verandering, het vrijblijvende is er toch af nu. Maar ze heeft genoeg overwegingen gedaan en is heel blij dat ze de stap genomen heeft.

Ook verschillende fases heeft de nieuwe behandeling MicroSkinPolish, die in januari 2011 haar intrede doet in de salon. “Het begint met ‘Microdermabrasie’ ”, zonder te haperen geeft ze antwoord op mijn vraag: Hoe heet de nieuwe behandeling? Ik vraag of ze dit nog eens wil herhalen, want het woord doet me duizelen. Toch als ze vertelt hoe het werkt en dat het meteen resultaat geeft, krijgt het woord een betekenis. Hoe het precies werkt is te lezen op haar website btdidi.nl, de details leest u daar.
Wel wil ik u een kleine toelichting geven over de verschillende fases van deze nieuwe techniek:
1. )Microdermabrasie –. D.m.v. een speciale zuigtechniek met hele fijne microkristallen worden oude en dode huidcellen weggehaald. Dit resulteert in een hele zachte verfijnde huidstructuur. Ideaal in te zetten bij een grove huidstructuur of littekens van b.v. uitgedoofde acne. 2) Low level Laser Technology is fase 2, wat veel ingewikkelder klinkt dan het is, laat ik me overtuigen door Didi. Het is niet de normale laser behandeling die we kennen van de ontharingstechnieken, maar een koude laser techniek die je niet voelt, door een roterende massage techniek wordt de huid geactiveerd. Massage klinkt goed en ook 3) Polishing heeft een zachte klank en ook dezelfde uitwerking voor de huid.
Met direct resultaat en wat voor Didi heel belangrijk was in haar overweging, dat zo’n exclusieve behandeling normaal los van elkaar erg kostbaar is. Maar dat Didi deze nieuwste behandeling van drie technieken gecombineerd , u kan aanbieden voor 98 euro. Daarnaast is de Microdermabrasie en de LLLT Soft laser ook als losse behandeling in te zetten.

Nistelrode zorgt ook voor verschillende samenwerkingsverbanden. De Bruidsgalerie werkt veel samen met Didi, zo verzorgt Didi de visagie van de modellen tijdens de bruidsshows die de Bruidsgallerie regelmatig organiseert. Ook al verhuist de Bruidsgallerie binnenkort naar Uden, in januari staat er weer een bruidshow gepland waar Didi weer zal zorgen voor prachtige bruidsmake-up. Ook de dienstenveiling voor Stichting Ontmoeting Nistelrode Malra mocht gebruik maken van een aanbod net als de Hoge Vorssel die tijdens de Dames Golfdag luxe prijzen in het vooruitzicht stelt, heeft ook een bon van Didi in het verschiet voor de gelukkige. Restaurant D’n Bonte Wever geeft deze maand bij het menu ‘De uitdaging ‘een cadeaubon van haar salon cadeau.
Ze onderneemt er lustig op los en we zullen zeker op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen die zeker blijven komen.

Vergeet u niet op te geven voor de kennismaking met Nannic op 18 december of loop deze dag rustig even binnen voor een kennismaking met de salon. Ook kunt u op Mooinisseroi.nl bij de Aanbiedingen kijken wat zij voor u in petto heeft.
Of klik door naar www.btdidi.nl voor alle informatie die u nog wil weten over de speciale behandelingen die ze in haar aanbod heeft zitten.

Dank je wel Didi voor je tijd en de koffie en ik hoop dat de mensen er zichzelf op 18 december van komen overtuigen dat ik niet overdreven heb.

Op de koffie bij Beauté Totale Didi
Op de koffie bij Beauté Totale Didi
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 32 minuten geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 2 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 2 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 6 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 22 apr, 17:00 Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo