Oliebollenactie Scouting
Oliebollenactie Scouting

Oliebollenactie Scouting

Heesch

HEESCH - Traditiegetrouw bakt Scouting Heesch op 31 december oliebollen. De leiding zorgt voor de organisatie en de leden zetten zich in voor de voorverkoop.

Mooi bedrag
Scouting Heesch bakt de oliebollen tegen absolute bodemprijzen. Als u de oliebollen zelf komt halen, kosten 10 oliebollen € 5,00. Thuisbezorgd kosten 10 oliebollen € 5,50. De oliebollen worden in plantaardige zonnebloemolie gebakken. Da's smullen en bovendien beter voor de gezondheid.

Scouting Heesch
Door oliebollen te kopen ondersteunt u de scoutinggroep die gedurende het jaar veel verschillende activiteiten organiseert voor de jeugdleden. Ook dit jaar werken de scouts extra hard voor een geslaagde oliebollenactie. Uw bijdrage hieraan komt dan ook goed terecht bij Scouting Heesch.

Bestellen
Vanaf zaterdag 6 december komen de Scouts in Heesch langs met bestelformulieren. Bij het bestellen hoeft niet betaalt te worden, dat hoeft pas bij de levering op 31 december.

Op onze website www.scoutingheesch.nl is het ook dit jaar weer mogelijk om de oliebollen online te bestellen.

Bezorgen of zelf halen?

Voor de bezorging is een wijkindeling gemaakt. Wij proberen de oliebollen tussen deze tijden te bezorgen. Mocht u niet thuis zijn, dan kunt u alsnog naar het Scoutinggebouw komen om de oliebollen tegen de lagere "haalprijs" mee te nemen. Oliebollen zelf halen kan tussen 11.00 en 16.00 uur in Scoutinggebouw "De Elleboog", Leekenstraat 6. Ook wie voor oudejaarsdag niet heeft besteld, kan gewoon langskomen om oliebollen te kopen.

De Scouts hopen dat ook u dit jaar zult smullen van de zelfgebakken oliebollen!