IPG kijkt terug en vooruit…
IPG kijkt terug en vooruit…

IPG kijkt terug en vooruit…

Activiteit

BERHHEZE - IPG Bernheze (Integraal Platform Gehandicapten) maakt zich sterk voor Inclusief Beleid:  een samenleving waarin iedereen kan participeren, ook mensen met een beperking. Burgemeester mevr. Moorman werd daartoe in 2015 als IPG ambassadeur benoemd. 

IPG actief en zichtbaar
Het IPG verbindt, is actief, is betrokken bij initiatieven en vertegenwoordigt haar achterban in overlegstructuren met de gemeente, de WMO Adviesraad en het Reizigersplatform. Via projecten en activiteiten brengt het IPG mensen met een beperking en de reguliere samenleving met elkaar in contact, zoals in het “Scholenproject” voor groep 8 leerlingen. In het “IPG Smile” onderzoek bleek voetbalvereniging WHV dit jaar, ook voor mensen met een beperking, de meest toegankelijke sportvereniging. En rollator gebruikers konden na een middag met theorie, praktijk en technische ondersteuning hun hulpmiddel optimaal gebruiken.

Niet alleen, maar samen
Het IPG bedankt iedereen die haar steunt. Alle informatie, hulp en ondersteuning blijft welkom! Zie: www.ipgbernheze.nl, mail  ipgbernheze@gmail.com of bel op maandagavond 19.00-21.00 uur 06 – 5886 8935.

Volle kracht vooruit
In 2016 bestaat IPG 10 jaar. Natuurlijk wordt teruggekeken, maar vooral zal een stevige basis voor de toekomst worden gelegd. Wordt vervolgd. 

Het IPG wenst u “Hele warme, gezellige kerstdagen en een goed verzorgd 2016”