Afbeelding
HVCH

JO11-1 is blij met twee nieuwe sponsoren

Sport

HEESCH - KOM Wonen en Van Bakel Ontwikkeling zorgden ervoor dat er nieuwe wedstrijdshirts en trainingsjasjes voor dit team kwamen en daar zijn de JO11-1 trots op! Zij gaan met veel plezier in hun nieuwe jasjes en shirts elke week weer voor de winst op het voetbalveld. 

KOM Wonen is een nieuwe makelaar in Heesch. Ze staan voor een persoonlijke aanpak en proberen de traditionele middelen op een verfrissende nieuwe manier neer te zetten. Ze nemen de tijd voor u als klant, hebben kennis van de markt én jarenlange ervaring in het vak. Neem dus gerust contact op met Simone van Leur voor een kennismakingsgesprek.

Roel van Bakel van Van Bakel Ontwikkeling is een verbindende ontwikkelaar. Van bedrijfspand (bijvoorbeeld gezondheidscentrum Ceres) tot stadsdeel (paleiskwartier in Den Bosch), Van Bakel Ontwikkeling draait er hun hand niet voor om. Ze willen mensen verbinden, zien kansen en maken van dromen werkelijkheid. Daar draait het voor hen om!

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 10 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 11 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 14 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze