Afbeelding

Grote en gezellige braderie tijdens kermismaandag in Heesch

Activiteit

HEESCH- Na een afwezigheid van twee jaar is er van vrijdag 24 tot en met dinsdag 28 juni weer genoeg te beleven op de altijd gezellige kermis in Heesch. Natuurlijk mét, nu al ruim vijftien jaar, die mooie braderie met heel veel kramen. De standhouders staan te popelen om hun mooie waar weer aan de man te brengen. De horeca heeft een flinke line-up op in de tent op het plein en clown Desalles is bij de opening van de kermis, vrijdag 24 juni om 15.00 uur. Ben jij er ook weer bij?

Kleurplatenwedstrijd
De kleurplaten van de kleurplatenactie, die de kermisexploitanten hebben georganiseerd, worden op school uitgedeeld. Deze kleurplaat geeft je vrijdag sowieso een GRATIS rit in de attractie waar je je kleurplaat in kunt leveren. Bij inlevering maak je automatisch kans op een kermischeque die te besteden is op de kermis in Heesch. De trekking is zaterdag 25 juni en de uitslag zal bekendgemaakt worden via de Facebookpagina van Kermis Bernheze en die van DeMooiBernhezekrant. Doe mee en wie weet win jij die kermischeque die je dinsdag 28 juni op de kermis in Heesch kunt besteden.

Braderie
Maandag 27 juni zal in het centrum van Heesch van alles te doen en te beleven zijn op de braderie. Een groot aantal standhouders probeert weer spullen te verkopen en zal dit, ieder op zijn of haar unieke manier doen. Met een flink assortiment artikelen, is er voor iedereen van alles te koop en is de braderie een gezellig uitje van jong tot oud. Er zijn kramen met kinder-,dames-, heren- en onderkleding, maar natuurlijk zijn er ook kramen met lederwaren, telefoonaccessoires, zonnebrillen, hobbymaterialen, speelgoed, dierenbenodigdheden en nog veel en veel meer. Teveel om hier allemaal op te noemen dus kom kijken; het is beslist de moeite waard!

Meer informatie over deze braderie via hansrombouts5@hotmail.com. Interesse in het huren van een kraam? Bel dan Conny van Euromarkt St. Christoffel via 06-22375905.

De braderie is geopend van 16.00 tot 21.30 uur en is gratis toegankelijk. De openingstijden van de kermis zijn vrijdag en zaterdag vanaf 15.00 uur, zondag om 14.00 uur en maandag en dinsdag om 15.00 uur.