Afbeelding

Schrijfcafé in Bibliotheek Heesch

Activiteit

HEESCH - Elke tweede dinsdag van de maand kunnen mensen die graag willen schrijven aan de hand van opdrachten terecht in Bibliotheek Heesch. Annelies Cuijpers is dan aanwezig om schrijfopdrachten te geven en deze te bespreken samen met de deelnemers. Schrijfcafé is van van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Schrijfcafé
“De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat mensen graag schrijven. Gedichten, blogs of verhalen over hun eigen leven of over het leven van hun ouders” vertelt Caroline Huibers, bibliothecaris. “Samen met Annelies Cuijpers zijn we gaan brainstormen hoe we mensen plezier kunnen laten beleven aan het schrijven.” “Een Schrijfcafé waar mensen aan de hand van opdrachten verschillende vormen van schrijven kunnen gaan proberen leek ons een mooie uitdaging.” Bibliotheek Heesch zorgt voor de ruimte, Annelies voor de opdrachten en de deelnemers voor de schrijfsels.

Annelies Cuijpers
Annelies is auteur van boeken en schrijft ook columns en blogs. Ze woont in Heesch en heeft o.a. bij De Eijnderic lesgegeven. “Vragen over taal vind ik interessant. Zelf schrijf en lees ik graag. Daarbij vind ik het enorm leuk om mensen verder te helpen met hun eigen schrijfvaardigheid.” vertelt Annelies. “Mensen kunnen ook elkaar helpen met schrijven.”

Deelname
De deelname aan het Schrijfcafé is gratis. Om alle deelnemers genoeg aandacht te kunnen geven houden we de groep klein. Daarom vragen we om vooraf aan te melden. Dit kan telefonisch 0412-451857; per mail contactheesch@nobb.nl of aan de balie van bibliotheek Heesch.