Bart Geurts
Bart Geurts

Bart Geurts op Tweede Kerstdag bij Omroep Brabant

Activiteit

HEESCH – Bart Geurts is een enthousiaste en inmiddels ervaren ‘radioduizendpoot’ en regelmatig terug te zien als producer bij Omroep Brabant. De Heeschenaar is te horen en te zien op Tweede Kerstdag tussen 14.00 en 17.00 uur bij Omroep Brabant tijdens een gezellige en feestelijke kerstuitzending! Via Ziggo is Omroep Brabant te vinden op kanaal 712 en via de radio op 91.9 fm.

Graat & De Laat
Bart heeft na zijn studie aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg al veel ervaring opgedaan als radioproducer, maar ook heeft hij er al een aantal vlieguren bij de regionale omroepen van Oss-Bernheze en Nijmegen op zitten. Inmiddels werkt hij als freelancer bij Omroep Brabant waar hij met name radioprogramma’s produceert en niet de minste programma’s!

Op zaterdag schittert Bart achter de schermen als producer voor de leukste weekendshow van heel Nederland; het populaire programma Graat & de Laat’ van Jordy Graat en Christel de Laat op zaterdag om 12.00 uur en op zondag zit de jonge Heeschenaar achter de knoppen bij Steven Brunswijk die op geheel eigen wijze het weekend afsluit.

Kerst
Tijdens Kerst mag Bart zelf achter de knoppen en microfoon van Omroep Brabant. Ga zeker luisteren, want radio maken is ook voor deze twintiger nog steeds bijzonder en waar hij enorm veel zin in heeft.

Ga allemaal luisteren.