Afbeelding

Blue Moon Rockers

Activiteit

NISTELRODE - Het was even wachten voor de fans, maar op zaterdag 25 september geeft de band Blue Moon Rockers haar concert ‘Rock-’n roll from Holland’ bij  CC Nesterlé.

In 1993 steken twee collega’s de koppen bij elkaar om een rock-‘n-rollband op te richten. The Blue Moon Rockers. Een prachtig muzikaal avontuur begint.
Met aan de basis van hun repertoire tracks uit de jaren ’50, ’60, ’70 en begin ’80 op vocaal en instrumentaal gebied. Geïnspireerd door o.a. Carl Perkins, The Tielman Brothers, Elvis Presley, Cliff Richard en Bart Strik.

Na drie cd’s stijgt de populariteit van de band in de jaren negentig naar voor rock-‘n-roll begrippen ongekende hoogte. De fanclub groeit uit tot de grootste van de Nederlandse rock-‘n-roll. Totdat gitarist Ben overlijdt en de band zich terugtrekt. Na een jarenlange stilte laait het vuur weer op. Met vijf man sterk zijn deze bandleden uit Heesch, Rosmalen en ons eigen Nistelrode terug op het podium. Met een pak energie! En de kenmerkende rock-‘n-roll sfeer van hun opgefriste playlist nodigt je uit om terug te keren naar muziek van andere tijden.

Reactie uit het publiek: “Dat was een mooie tijd, die oude rock-’n-roll en rockabilly bands. Het blijft prachtige muziek!”

Een gezellig avondje Nesterlé begint bij Eetcafe ’t Pumpke
Bestel een driegangenmenu (€ 36,50) en ontvang het theaterkaartje gratis. Het diner+theaterarrangement is te reserveren via info@eetcafetpumpke.nl. VOL = VOL!

CC Nesterlé | Parkstraat 2 | Zaterdag 25 september | Aanvang 20.15 uur | Entree € 15,00 | Reservering van tickets via www.nesterle.nl.