Afbeelding

De Waan #7 nu op vrijdag

Activiteit

BERNHEZE - BERNHEZE - De Waan schuift een dagje op. De uitzending is niet op donderdag maar op vrijdag 19 februari om 20.00 uur. Ook nieuw is de locatie waar het programma wordt opgenomen, niet langer bij Lunenburg Events & More maar nu bij Zaal Kerkzicht, ook in Loosbroek. En ook bij de presentatie is wat nieuws te melden: Marjolein Dijkhoff, jurist strafrecht uit in Heeswijk-Dinther, zal het gesprek met de gasten in goede banen leiden.

Aan de tafel is toegevoegd de Heesche wijkagent Bernice Hendriks. Zij vertelt over haar werk in coronatijd. De overige gasten zijn goochelaar Sven van de Vorstenbosch uit Heeswijk-Dinther. Caroline Smulders uit Heesch, lid van het zonneraceteam in Australië, Stef van Nuland uit Heeswijk leeft al een aantal jaren met een tumor in zijn hoofd. Tjeerd Zwinkels won het televisieprogramma ‘Sterren op het Doek’. Gwendy Jacobs komt in de gemeenteraad van Bernheze en Peter van Tilburg schuift aan voor het thema ondernemen in coronatijd.

De Waan is een gezamenlijke productie van De Bernhezer Kunstkring (BKK) en Lunenburg Events & More. Een herkenbaar programma waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen. Elke editie zingt een lokaal talent het lied ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ van Ramses Shaffy. Dit keer is dat Marie-Jose van der Pas en Marjon van Pinxteren. De uitzending is live te volgen via de Facebookpagina van de Bernhezer Kunstkring en via www.debkk.nl. Like de pagina en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws! meer info via info@debkk.nl.