Afbeelding

Oproep voor informatie doorrijden na ongeval in Heesch

112 nieuws

HEESCH/NISTELRODE - Op dinsdagochtend omstreeks 9:45 uur fietste en fietser van Nistelrode naar Heesch. De fietser naderde een rotonde en wilde richting Oss over de oversteek op het rode fietspad vervolgen. Echter, op dat moment voltrok zich botsing met de fietser.

Een auto die vanuit Heesch kwam, draaide af richting de Ploeg rechts af. Het is niet duidelijk of de automobilist de fietser heeft opgemerkt en geschrokken was, of dat er andere factoren in het spel waren. De fietser werd geschept en gelanceerd tegen een lantaarnpaal voordat hij op de grond terechtkwam, overweldigd door pijn en verwarring.

Nadat de fietser met moeite was opgestaan en zich bewust werd van de ernst van zijn verwondingen en de aanzienlijke schade aan zijn fiets, zag hij dat de auto/ peugeot 205 zonder enige aarzeling de wijk in reed. Het betrof een witte Peugeot 205 met een grijze achterplaat . Gelukkig stopten er echter genoeg mede-weggebruikers en wandelaars die direct ingrepen en zich ontfermden over de gewonde fietser.

Nu is het slachtoffer op zoek naar de bestuurder van de witte Peugeot 205, een model uit 1987, dat op foto’s is geïdentificeerd als een lookalike auto. Het voertuig moet duidelijk schade aan de rechter voorzijde vertonen als gevolg van de aanrijding.

Iedereen die informatie heeft over deze zaak wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met Peter via 06-51136804. De politie is ook op de hoogte, maar elke aanvullende informatie kan helpen. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder mogelijk uit de buurt komt, vandaar dit bericht op deze website en app.

Afbeelding
Afbeelding