Bedrijvengids

Advee dierenartsen en Aadal dierenklinieken

Wij zijn een dierenartspraktijk met 43 dierenartsen, verspreid over verschillende vestigingen in Heeswijk-Dinther, Veghel, Erp, Ysselsteyn en Lunteren. Bij adVee Dierenartsen kun je terecht voor de zorg van pluimvee, varkens, herkauwers, vleeskalveren en meer, terwijl Aadal Dierenklinieken gespecialiseerd is in huisdieren. Elke dierenarts heeft bij ons zijn eigen specialisatie.  

Onze kennis strekt zich uit over een breed scala aan dierlijke patiënten en we zijn er trots op dat we hoogwaardige zorg leveren voor zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. Bovendien beschikken we over een eigen laboratorium en een uitgebreide apotheek, waardoor we snel en nauwkeurig diagnoses kunnen stellen en de juiste behandelingen kunnen bieden.

Daarnaast bent u bij Aadal Dierenklinieken welkom voor andere dierbenodigdheden zoals ontwormingsmiddelen, vlooienpreventie en dieetvoeding.

adVee en Aadal, waar de gezondheid en het welzijn van dieren centraal staan!

Voor actuele openingstijden kunt u www.adveedierenartsen.nl of www.aadal.nl bezoeken. Elke vestiging heeft andere openingstijden.
Voor spoed zijn we buiten openingstijden altijd te bereiken.

Contactgegevens

Advee dierenartsen en Aadal dierenklinieken

Laag Beugt 2b

5473KB Heeswijk-Dinther

Tel 0413-292929

Openingstijden & spreekuur

Maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag zijn we gesloten. 


Voor behandeling van uw huisdier dient u altijd telefonisch of online een afspraak te maken. Tijdens openingstijden bent u welkom voor het afhalen van medicijnen, diervoeders en andere zaken. 

Voor spoed zijn we buiten openingstijden altijd te bereiken.