Bedrijvengids

Van den Elzen Transport

Voor Van den Elzen Transport is het vervoeren van stenen en constructiewerk dagelijkse realiteit. De indrukwekkende lengte- en breedtetransporten van hydraulische cilinders en bouwconstructiewerken is het werk van professionals. Ook zijn wij in het bezit van een 55 ton meter kraan voor het snel laden en lossen.

Onze diensten
(Inter-) Nationaal
Autolaadkranen
Exceptioneel
Vervoer bouw-en constructiemateriaal
Offerte aanvragen.

 

Efficiënt en flexibel
Voor regulier transport beschikken wij over diverse open en dichte opleggers. De dichte opleggers hebben schuifzeilen en een schuifdak. Deze combinaties hebben een laadvermogen tot 32 ton. De open opleggers beschikken over een doorlopende vergunning om tot 3,50 meter breed en tot 4,25 meter hoog te laden en te vervoeren.
Voor nationaal en internationaal transport maken we duidelijke afspraken en hebben we een transparante dienstverlening. Een efficiënte en flexibele routeplanning met maatwerkoplossingen mocht dit nodig zijn.

 

Van den Elzen Transport B.V. is een klein, persoonlijk bedrijf dat zichzelf al 25 jaar bewezen heeft als internationaal transportbedrijf. Door een uniek transportconcept aan te bieden, zijn onze klanten in staat een hoge servicegraad aan hun opdrachtgevers te bieden.


 

Afbeelding

Contactgegevens

Van den Elzen Transport

Bus 16

5388SP Nistelrode

Tel 06-51806053