Bedrijvengids

Geenen Gardening

Geenen Gardening: Bijzonder werk met bijzondere mensen! 

Geenen Gardening is een hoveniersbedrijf dat het geluk heeft om met mensen die verstandelijk of psychisch beperkt zijn, de tuin in te mogen gaan. Partners Judith Spierings en Hein Geenen zijn gaandeweg ontzettend geïnteresseerd geraakt in elkaars vakgebied. Hein heeft bij de stichting waar Judith werkzaam is vrijwillig tuinen bijgehouden en werd door de cliënten die Judith mag begeleiden, vrijwel meteen 'geadopteerd'. Judith op haar beurt kreeg steeds meer kriebels om een eigen bedrijfje op te starten en kreeg steeds meer mee van de werkzaamheden van Hein. Hieruit vloeide een prachtig bedrijf uit voort!

Geenen Gardening is opgericht in 2014 met als doel om mensen met een afstand tot de reguliere werkvloer mee te nemen in het  'normale' werkproces en 1 op 1 te werken met deze mensen in de tuin. In tegenstelling tot andere bedrijven die samenwerken met mensen die een beperking hebben, is dit écht onze passie; het hovenieren met deze mensen is wat ons betreft de kers op de taart. Onze medewerkers leren werken of werken al als zijnde normaal werk, maar baaldagen mogen ze zeker ook hebben en op hun eigen tempo werken mag zeker!


Momenteel hebben we zeven medewerkers waar we ontzettend trots op zijn. Wij werken met maximaal drie mensen in de tuin, maar veel vaker is dit maar met twee zodat we goed aandacht kunnen hebben voor de medewerkers. Wij zijn namelijk van mening dat het werken in grote groepen niet voor elke mens is weggelegd.

Bij Geenen Gardening kun je ook terecht voor je bestratingswerkzaamheden, totaal nieuw aan te leggen tuinen en voor al je tuinonderhoud zoals snoeien, verticuteren, onkruidspuiten en nog veel meer.

 

Geenen Gardening, net even anders!

 

Contactgegevens

Geenen Gardening

Bedafseweg 3

5476WZ Vorstenbosch

Tel 06-30230395