Bedrijvengids

Finovion Administratie Bernheze

Jan Timmers maakte, met een schat aan ervaring en actuele kennis, de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Met de organisatie Finovion achter zich, biedt hij sinds 2015 ook ondersteuning aan MKB en zzp'ers, vanuit kantoor aan huis met een groot scala aan diensten en de beste specialisten. 

Finovion: Het beste uit twee werelden
Persoonlijk contact met daarachter een grote organisatie. Jan: "De wetten en regeltjes veranderen heel snel en Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die normaal gesproken alleen aanwezig is bij de grotere kantoren. De persoonlijke benadering naar de cliënten met korte lijnen en tijd voor de ondernemer vind ik belangrijk en zo kan ik een financieel klankbord zijn voor de toekomst van de ondernemer." 

Finovion ondersteunt bij het verkrijgen van meer grip op de zaak vanuit financieel oogpunt. Naast het verzorgen van ondersteuning van de traditionele adminstratiewerkzaamheden, zoals het voeren van de administratie, belastingaangiften en het jaarwerk, is het de ambitie van Finovion om ondernemers inzicht te geven in hun cijfers. Op regelmatige basis worden de cijfers doorgenomen en worden acties naar de toekomst uitgezet.  Bij de uitvoering van onze werkzaamheden legt Jan de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. 

Jan Timmers is in Bernheze en omgeving een vast aanspreekpunt voor u als ondernemer en iemand aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij grote administratie- en accountantskantoren. Wij hanteren een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste maandelijkse abonnementen.

Vraag naar een vrijblijvende kennismaking. 

Contactgegevens

Finovion Administratie Bernheze

Korenstraat 5

5388CR Nistelrode

Tel 0412-700509

Maandag: 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 17.00 uur
Woensdag: 9.00 - 17.00 uur
Donderdag: 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten