Bedrijvengids

BorrelPunt • Shake'm Cocktails

Borrelpunt
Mike van der Walle is als ambitieuze ondernemer de drijvende kracht achter dit nieuwe concept. Borrelpunt maakt ieder borrelavondje compleet. Alles voor een geslaagde avond kun je hier vinden. Lekkere hapjes en drankjes – met of zonder alcohol- en koffie en thee, en uiteindelijk ook eigengemaakte likeuren. En ook culinaire hapjes voor op de borrelplank zijn bij Borrelpunt te verkrijgen.

Kwaliteit met een bijzonder randje
Borrelpunt kiest voor kwaliteit en bijzondere producten uit de eigen regio of van ondernemers uit die regio. Zo komt er naast het algehele assortiment ook kaas van boer Spierings, worst van het Maashorstvarken en bier van bierbrouwerij Oijen. Met een voortdurend wisselend assortiment staat Borrelpunt altijd open voor nieuwe regionale samenwerkingen. Kwaliteit met een bijzonder randje is ook hier wat Borrelpunt onderscheidt. 

Shake'M
Heeft u een feest, evenement of andere bijeenkomst? Wij zorgen graag voor een heerlijk welkomstdrankje, cocktail of verse koffie op uw locatie. Indien gewenst inclusief onze professionele bartenders en barista's om ervoor te zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wij komen graag naar u toe met onze sfeervolle mobiele koffie- of cocktailbar!

Op zoek naar een blikvanger op uw feestje of evenement? Dan bent u bij Shake'M aan het juiste adres!


 

 

 

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

BorrelPunt • Shake'm Cocktails

Parkstraat 6b

Nistelrode

Tel 06-15833665

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 19.00 uur
10.00 - 20.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten