Bedrijvengids

Installatiebedrijf Loeffen

Installatiebedrijf Loeffen is een bedrijf dat door jaren heen een begrip is geworden in Bernheze en omstreken. Zowel voor de particuliere opdrachtgever als voor de zakelijke opdrachtgever biedt Installatiebedrijf Loeffen een uitgebreide service op het gebied van:
* Gas, water, cv-installatie, sanitair
* Dakwerk, zinken goten en daken.
* Duurzame energie.

Het bedrijf richt zich vooral op de onderhoud- en renovatiemarkt en kleinschalige nieuwbouw van appartementen en woningbouw voor de particuliere sector. Door de goede samenwerking met aannemingsbedrijven is de regio van werkzaamheden over heel Brabant uitgebreid. 
Samen met een team van vakkundige monteurs zorgen ze dat de aan hen toevertrouwde werkzaamheden naar ieders tevredenheid worden uitgewerkt en opgeleverd.

Uiteraard is installatiebedrijf Loeffen aangesloten bij de UNETO-VNI branche organisatie en verplicht zich als erkend installateur te voldoen aan strenge eisen en keuringen. Dit geeft de garantie dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens vastgelegde richtlijnen van een gecertificeerd bedrijf waarbij de klant de mogelijkheid heeft bij een eventueel geschil te worden bijgestaan door de geschillen commissie van UNETO-VNI. Ook is Installatiebedrijf Loeffen een erkend leerbedrijf en V.C.A. gecertificeerd.

Bent u toe aan nieuw sanitair, C.V. ketel of nodig onderhoud C.V. installatie? 
Neem dan contact op!

Afbeelding

Contactgegevens

Installatiebedrijf Loeffen

Waardsestraat 9a

5388PP Nistelrode

Tel 0412-612469