Bedrijvengids

Agrarische Kinderopvang De Dierenvriendjes

Welk kind wil dat niet: naar de kalfjes om lekker te knuffelen, kijken waar de melk vandaan komt en hoe de koeien gemolken worden, gewoon fijn buiten in het zand spelen, rondrijden op de traptractor of luisteren naar de vogeltjes? Bent u op zoek naar een plek waar kinderen ruimte hebben om zichzelf op een natuurlijke wijze te ontdekken en te ontwikkelen? Dan bent u op de boerderij bij De Dierenvriendjes aan het juiste adres. Hier bieden wij kinderen de mogelijkheid om te genieten van de vrijheid en de ruimte, om allerlei nieuwe dingen te ontdekken en met dieren te leren omgaan.

Zoekt u zo`n opvang in de regio? Kom dan kijken bij agrarische kinderopvang De Dierenvriendjes in het buitengebied van Nistelrode, tussen Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Heesch en Vorstenbosch, op ongeveer 5 minuten rijden van de A50. Deze manier van opvang onderscheidt zich van de reguliere kinderopvang door de mogelijkheid van unieke activiteiten in samenwerking met het agrarisch bedrijf. Hierdoor bieden wij een veelzijdige, natuurlijke speel-, leer- en leefomgeving.

Door middel van natuurlijke materialen zoals palen, grote (stap)keien, boomstammen en zand bieden we kinderen een handreiking om zelf te ontdekken en te fantaseren. Ze kunnen rennen of fietsen op de stoere traptractors over kronkelige paadjes, rollen vanaf het heuvelachtige grasveld of zich verstoppen achter struiken.

Maar De Dierenvriendjes is ook de plek waar het voor de allerkleinsten heerlijk is om een slaapje te doen in een speciaal buitenbedje. Bij binnenkomst is er een welkomstruimte en we hebben vier ruime, sfeervolle groepsvertrekken. Ook is er een grote verscheidenheid aan spelmateriaal met onder andere boerderijthema's voor alle ontwikkelingsgebieden.

Openingstijden
De Dierenvriendjes is 52 weken per jaar open van maandag tot en met vrijdag van 7.15 tot 18.15 uur. (met uitzondering van de officiële feestdagen).

Kom eens kijken of neem contact met ons op voor meer informatie. 
Wij hopen u te mogen verwelkomen!

Judith van den Broek-van der Wijst (06-33865804)
Nancy Theunisz-van den Broek (06-20181408)

 

 

 

Contactgegevens

Agrarische Kinderopvang De Dierenvriendjes

't Broek 8

5388XJ Nistelrode

Tel 06-20181408

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07.15 - 18.15 uur
07.15 - 18.15 uur
07.15 - 18.15 uur
07.15 - 18.15 uur
07.15 - 18.15 uur
gesloten
gesloten