Bedrijvengids

Feel Good Store Sparkling

Wie denkt en handelt met hart voor de klant en diens wensen, wil méér kunnen bieden dan standaardproducten en -diensten. Met Feel Good Store Sparkling heeft Kristel nu die vrijheid,
en dat voelt goed. Met haar allesomvattende concept kan zij de verwachtingen van haar bezoekers overtreffen, en dát doet ze! Niet voor niets komen klanten graag naar haar zaak voor kwaliteitsproducten en een gedegen advies. Het klantenbestand strekt daardoor tot voorbij Oss en Uden, en dat is best bijzonder te noemen.

Specialistische merken
"Voedingssupplementen en verzorgingsproducten op natuurlijke basis helpen je goed voelen, maar jezelf - óf een ander - een kadootje, een goed boek, leuk speelgoed of een lieve wenskaart geven is daarvoor minstens zo belangrijk. Vandaar dat we dat allemaal op één adres bieden en voor de naam Feel Good Store hebben gekozen." 
Kristel is trots op haar zorgvuldig samengestelde collectie, en dat is niet zonder reden: "Veel van de biologische reformproducten en hoogwaardige voedingssupplementen,
vind je niet bij een gemiddelde drogist. Een gedeelte van onze reformproducten is biologisch en de supplementen zijn van specialistische merken zoals Orthica, Golden Naturals, Vitalize, Arkocaps en New Care Supplements."

Geurtjes van de tap
Vol verwondering kun je je vergapen aan de prachtig ingerichte winkel. Van abrikozen tot zuiveringszout, en van orthopedische ondersteuning tot kantoorartikelen: het lijkt wel of ze álles hebben.
Ook voor je neus is Feel Good Store Sparkling een ware snoepwinkel: kon je voorheen al een flesje laten vullen door te kiezen uit één van de veertig, op bekende parfums geïnspireerde
PRFM-reukjes, nu is dat assortiment nog eens uitgebreid naar maar liefst 112 geuren! Allemaal rechtstreeks van de tap! Een indrukwekkend gezicht. En ook de heerlijke geuren van Janzen voor 'body & home' ontbreken natuurlijk niet.

Persoonlijke aandacht
Ondanks het omvangrijk aanbod, blijft Kristel bescheiden: "Persoonlijke aandacht staat bij ons altijd voorop. Of het nu gaat om een supplement of een leuk boek. Binnen dat idee passen ook de workshops die we regelmatig organiseren in de avonduren. We kunnen dan een select groepje geïnteresseerden echt verdiepte kennis bieden. Bijvoorbeeld op het gebied van visagie, orthomoleculaire gezondheid of huidverzorging. Dat voelt goed!"

Graag tot ziens bij Feel Good Store Sparkling,
Kristel & team 
 

Contactgegevens

Feel Good Store Sparkling

Parkstraat 8

5388HS Nistelrode

Tel 0412-201202

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 18.00 uur
08.30 - 20.00 uur
08.30 - 17.00 uur
gesloten