Humankind

Kinderdagverblijf Piekobello 
Buitenschoolse Opvang De Rebbels 
Buitenschoolse Opvang De Toversteen

Flexibele openingstijden vanaf 7.00 uur

Kinderdagverblijf Piekobello is een fijne plek, helemaal gericht op kinderen van nul tot vier jaar. Voor iedere leeftijd zorgen we een leerrijke en uitdagende omgeving. In de babygroepen kunnen baby's veilig op ontdekking gaan in onze grote grondbox. Baby's hebben zo hun eigen plek om te bewegen en kunnen in hun eigen tempo op ontdekking gaan. 

Onze peutergroepen bieden uitdaging aan kinderen van twee tot vier jaar. De ruimte is zo ingericht dat de diverse ontwikkelingsgebieden van kinderen aan bod komen. Ook de verschillende activiteiten zijn daarop afgestemd. Pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijf Piekobello ondersteunen en stimuleren de kinderen spelenderwijs in hun persoonlijke ontwikkeling. Spelen is ontdekken en leren!  

Buiten zijn en spelen neemt een belangrijk plaats in bij kinderdagverblijf Piekobello. Dat zie je aan onze tuin met heel veel uitdagingen. We kunnen er klimmen, klauteren, met zand en water spelen, ook lekker eten of in de schaduw van bomen een boekje lezen is mogelijk. Ook de baby's hebben een speciaal voor hen gebouwde babytuin. Piekobello is kortom een uitdagend kinderdagverblijf met een professioneel team dat zorgt voor een topdag en kinderen met blije gezichten.  

We gaan voor de kracht van samen.' 'We willen laten zien dat we een partner zijn in de opvoeding en dat alle vragen welkom zijn.' Op die manier bieden we ouders een steuntje in de rug.' De opvang heeft deskundigen in huis die ouders kunnen ondersteunen waar nodig. 'Het kind mag hier zijn wie hij of zij is en ouders moeten zich hier thuis voelen.'

Naast het kinderdagverblijf bieden we ook buitenschoolse opvang aan. BSO De Rebbels bevindt in zich ook in het pand Onder de Bogen (samen met basisschool de Emmaus) en BSO De Toversteen bevindt zich in basisschool De Toermalijn.
Bij de BSO kunnen alle kinderen terecht zowel voor school als erna. Wij bieden iedere (mid)dag tal van activiteiten aan en zorgen zo voor een gevarieerd programma, gebaseerd op alle ontwikkelingsgebieden. Maar het belangrijkste is: de BSO moet vooral leuk te zijn, het is vrije tijd voor de kinderen. Kinderen hebben volop inspraak in de activiteiten, van bakken tot sport en spel tot drama, iedere dag is er van alles te beleven. Kinderen mogen ook gewoon lekker hun eigen ding doen, er is een eigen lounge hoek, een voetbaltafel, dj-tafel, buiten spelen, alles is mogelijk. 
 

Kinderdagverblijf Piekobello
BSO de Rebbels  

Herderstraat 6, Heesch   
0412- 455761  
Ingang aan de Mozartlaan  

BSO de Toversteen
't Vijfeiken 36, Heesch
0412-253130
zij-ingang BS Toermalijn

Voor meer informatie, contracten, rondleidingen, prijzen, neem contact op met ons regiokantoor:
Kinderopvang Humanitas, regiokantoor Midden Brabant
Tel. 073-37119400 
regiomiddenbrabant@kinderopvanghumanitas.nl
 

 

Afbeelding
Contactgegevens

Herderstraat 6
5384BS Heesch

Tel: 0412 474 199
E-mail: mariekebressers@humankind.nl
www.humankind.nl

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07.30 - 18.30 uur
07.30 - 18.30 uur
07.30 - 18.30 uur
07.30 - 18.30 uur
07.30 - 18.30 uur
gesloten
gesloten

Categorieën

Duurzaamheid
Maatschappelijk