Just Be Beauty & Balance

Bij Just Be Beauty & Balance staat uw uiterlijke en innerlijke schoonheid centraal. Op dit moment richten we ons meer op het Balance gedeelte van Just Be Beauty & Balance, wat inhoudt dat we ons ontwikkelen op gebied van bewegen.

Wij zijn er van overtuigd dat bewegen op verantwoorde wijze een heilzame werking heeft op uw fysieke en mentale gezondheid. Het helpt om het gewenste figuur te behouden, versterkt de spieren en wat bijdraagt aan een goede balans. Dat willen wij graag meegeven aan de deelnemers… een juiste balans tussen lichaam en geest!

Just Be verzorgt voornamelijk groepslessen. Wij geloven in de kracht van samen sporten en bewegen omdat het motiverend en leuk is. Deze groepslessen geven we vol enthousiasme in een mooie ruimte bij TC TELRO. Kijk voor ons huidig lesaanbod op www.just-be.nu. Een proefles is uiteraard gratis.

Omdat onze focus op dit moment bij het balancegedeelte ligt staat het Beauty gedeelte (schoonheidssalon en massages) op een laag pitje. Hierdoor is het op dit moment niet mogelijk om een afspraak te maken in de Schoonheidssalon. Wellicht komt hier in de toekomst weer ruimte voor en dan bent u natuurlijk ook welkom in ons beauty gedeelte van Just Be Beauty & Balance.

Joyce Broeren
Just Be Beauty & Balance Specialist

 

 

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Schaarstraat 18
5388KN Nistelrode

Tel: 06-55977171
E-mail: info@just-be.nu
www.just-be.nl
Volg ons op Facebook: Just-Be-beautybalance-459083574154350

Categorieën

Duurzaamheid
Maatschappelijk