Rijschool Nistelrode

In 2008 heeft Joris Jansen de opleiding tot rijinstructeur succesvol afgerond en sindsdien is hij enthousiast werkzaam als rijinstructeur. In 2012 is Joris Jansen gestart met zijn rijschool, Rijschool Nistelrode. De rijschool heeft flexibele werktijden zodat het inplannen van rijlessen geen enkel probleem zal worden. 

Alle rijlessen zullen 1 op 1 gegeven worden door een vaste instructeur. Dit natuurlijk om de rijopleiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Met de betrouwbare Volkswagen Polo biedt de rijschool een veilige en solide auto om de lessen in af te ronden.

Op www.rijschoolnistelrode.nl vindt u de informatie die u nodig heeft of verwijst naar de juiste websites voor een volledig beeld over het te behalen rijbewijs. U kunt via die website de tarieven vinden, eenvoudig de weg vinden om zelf online een theorie-examen aan te vragen en alle regels en wetten omtrent het theorie of het praktijk examen kunt u ook vinden op de website. Vanzelfsprekend kunt u ook Joris Jansen benaderen voor meer informatie. Hij staat u graag te woord.

 

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Baansteen 17
5388DB Nistelrode

Tel: 06-50439945
E-mail: info@rijschoolnistelrode.nl
www.rijschoolnistelrode.nl
Volg ons op Facebook: RijschoolNistelrode

Categorieën

Duurzaamheid