Bedrijvengids

Praktijk voor natuurgeneeskunde Marianne van Lith

Marianne van Lith begon twintig jaar geleden met de driejarige herboristenopleiding, daarna deed ze de vijfjarige opleiding aan de Hoge school voor Natuurgeneeskunde in Arnhem en later studeerde ze nog drie jaar epigentica.

 

Vanuit een ander perspectief
"Ik zie vaak als een van de grootste oorzaken voor lichamelijke en geestelijke gezondheidsklachten de leefwijze van de mens. De meeste mensen hebben het te druk om een gezonde maaltijd klaar te maken en nemen te weinig tijd voor rust en ontspanning. De balans vinden is essentieel, anders zullen lichamelijke en psychische klachten ontstaan.

Ik hoop dat de reguliere geneeskunde in de toekomst steeds meer met de alternatieve geneeskunde gaat samen werken waardoor het voorschrijven van medicijnen beperkt blijft.

 

Werkwijze
Mijn praktijk richt zich op mensen die er voor kiezen om bewuster in het leven te staan door te kijken wat zij nodig hebben. Dit doe ik door iemand terug in zijn element/natuurkwaliteit te brengen. Als iemand in zijn element is, hebben ziektes minder kans om de kop op te steken. Het zelfgenezend vermogen wordt daardoor geactiveerd.

Een belangrijk onderdeel van de therapie is om het lichaam te reinigen aangezien veel klachten worden veroorzaakt door afvalstoffen. Door middel van een anamnese en irisdiagnose probeer ik erachter te komen welk orgaan sterk genoeg is om over te reinigen en welk orgaan zwak is. Het zwakke orgaan wordt weer hersteld zodat dit zijn werk weer kan doen.

Door de ervaring in de praktijk in de afgelopen tien jaar heb ik veel geleerd. Zo zijn er vrouwen die moeilijk zwanger konden worden, toch zwanger geworden via een natuurlijke aanpak. Het is prachtig om te zien dat door middel van een natuurlijke therapie de vruchtbaarheid beïnvloed kan worden en daardoor veel ellende kan worden bespaard.

Het geven van kruidenwandelingen en -workshops blijft voor mij een belangrijk onderdeel. Mensen kennis laten maken met de natuur en het leren wat ze kunnen doen om gezond te blijven zodat ze het zelf in de praktijk kunnen brengen."

Voor informatie mail naar vanlith.marianne@gmail.com, bel 0412 613091 of kijk op www.mariannevanlith.nl 

 

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Praktijk voor natuurgeneeskunde Marianne van Lith

Stekstraat 15

5388KS Nistelrode

Tel 0412-613091

Voor vragen of een afspraak bel:0412-613091 
???????tijdens kantooruren