Bedrijvengids

De Eijnderic

De Eijnderic biedt een breed aanbod aan culturele activiteiten, waarmee voorzien wordt in de behoefte van de inwoners van Bernheze. De Eijnderic is een vrijwilligersorganisatie bestaande uit een bestuur en diverse werkgroepen, die professioneel worden ondersteund door de directeur en een staf van vaste medewerkers.

De Eijnderic beschikt over drie cursuslocaties in Heesch, Heeswijk en Nistelrode. Jaarlijks worden ruim 220 cursussen en workshops aangeboden. De docenten zijn op freelancebasis verbonden aan de Eijnderic. De Eijnderic wil een plek zijn voor creatieve- en persoonlijke ontwikkeling door middel van informeel leren. Dit combineert zij met een ongedwongen sfeer: laagdrempelig en huiselijk; een ontmoetingsplaats waar iedereen zich snel thuis voelt. De Eijnderic is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond en afkomst. 

Bij De Eijnderic moet iedereen op elk moment kunnen kiezen uit een passende activiteit. Bij het samenstellen van het aanbod wordt er enerzijds rekening gehouden met de vraag vanuit de samenleving, en anderzijds zorgt De Eijnderic zelf voor een prikkelend aanbod van nieuwe activiteiten. 

De kernwaarden van De Eijnderic zijn:
* Ontmoetingsplaats
* Centraal in de samenleving
* We verbinden mensen met elkaar
* Kwaliteit
* Betaalbaar
* Er zijn voor iedereen (ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst/ politieke voorkeur). 

De Eijnderic, een plek voor creatieve en persoonlijke ontwikkeling door middel van informeel leren in een ongedwongen sfeer!

Contactgegevens

De Eijnderic

't Dorp 92

Heesch

Tel 0412-454545