Maas & van Oss

Maas & van Oss, het no-nonsense administratiekantoor in Nistelrode. Met als drijvende krachten Peter Maas en Jelle van Oss, bij wie uw complete administratie in goede handen is.ย 
Tot het dienstenpakket van Maas & van Oss behoort het compleet verzorgen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers, fiscale aangiften, prognoses en desgewenst zelfs de complete administratie. Natuurlijk maakt Maas & van Oss hierbij gebruik van alle online-mogelijkheden die op het vlak van boekhouden worden geboden.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn bij alle diensten de uitgangspunten waarmee Maas & van Oss werkt. En altijd met korte lijnen om zo letterlijk en figuurlijk dichtbij de klant te staan, zodat naar wens invulling wordt gegeven aan de garantie dat de administratie bij Maas & van Oss in goede handen is.

NOAB-certificering Maas & van Oss
Maas & van Oss is aangesloten bij NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. De NOAB-certificatie houdt onder andere in dat de aangesloten kantoren dagelijks al het relevante nieuws ontvangen voor hun klanten betreffende fiscale zaken, arbeidszaken, pensioen en sociale wetgeving.

ย 

Afbeelding
Contactgegevens

Tramstraat 25
5388GE Nistelrode

Tel: 0412-617491
E-mail: info@maasenvanoss.nl
www.maasenvanoss.nl/html

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
gesloten
gesloten

Categorieën

Duurzaamheid
Maatschappelijk