Bedrijvengids

Pas Banden en Accu's

Toen
Van der Pas Banden en Accu's bestaat al sinds 1967. Piet van der Pas begon aan de Abdijstraat in Heeswijk-Dinther met de verkoop van banden en accu's. Het achterhuis werd ingericht voor de verkoop en al snel was hij een begrip in de regio. Alles ging zo voorspoedig dat in 1974 Martien van der Pas in de zaak kwam. Martien nam jarenlang de verkoop van banden en accu's waar in hun tweede vestiging in Uden. Binnen nog geen drie jaar was het al nodig om het pand van ons bedrijf in Heeswijk-Dinther te verbouwen en uit te breiden.

 

Veel later, in 1998, werd besloten de vestiging in Uden te sluiten en de verkoop van banden en accu's voor de regio Heeswijk-Dinther, Uden, Schijndel, Veghel, Sint-Oedenrode, Oss, Sint-Michelgestel, Boxtel, Vught en Den Bosch in Heeswijk-Dinther te concentreren.

 

Na jaren banden en accu's in Heeswijk Dinther te hebben verkocht, besloten Piet en Martien het stokje door te geven aan de volgende generatie. Op 1 maart 2011 nam Joost van der Pas samen met zijn vrouw het familiebedrijf over. Met dezelfde vertrouwde service maar met een nieuw gezicht en logo ging Joost deze uitdaging aan. Het pand kreeg een grondige verbouwing en er werd een koffieruimte ingericht waar klanten kunnen wachten tijdens de reparatie.

 

Nu
Van der Pas Banden en Accu's had al een uitgebreid assortiment, maar tegenwoordig kunnen de klanten voor vrijwel alle soorten en maten accu's en banden bij het mooie bedrijf terecht. Wij hebben een voorraad van 1800 verschillende, nieuwe en tweedehands banden voor alle merken luxe-auto's, landbouwvoertuigen, trucks, caravans en zelfs invalidenwagentjes en kruiwagens. Hebben wij toch iets niet op voorraad, dan geldt meestal: 'Vandaag bellen, morgen in huis.' Neem dus vrijblijvend contact met ons op. Ook voor het controleren, uitbalanceren uitlijnen van uw banden of voor het huren of kopen van winterbanden en velgen ben u hier aan het goede adres.

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op of kom een keertje langs in Heeswijk-Dinther!

Afbeelding

Contactgegevens

Pas Banden en Accu's

Abdijstraat 38a

5473AG Heeswijk-Dinther

Tel 0413-291777

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 14.00 uur
gesloten