Bedrijvengids

Becksvloeren

Becksvloeren is dé specialist op het gebied van PVC-vloeren. "Ons vloerenbedrijf is opgericht met een passie voor kwaliteit, vakmanschap en service. We begrijpen dat een vloer veel meer is dan gewoon een ondergrond; het is een essentieel element in uw huis of bedrijfsruimte dat stijl en comfort bij elkaar brengt", zegt eigenaar Djiamo Beck.

Bij Becksvloeren vind je een ruim assortiment PVC-vloeren van de beste kwaliteit. Dit type vloer is populair vanwege de vele voordelen: het is duurzaam, waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden en biedt een breed scala aan ontwerpen en afwerkingen om uit te kiezen. "Ons ervaren team biedt professioneel advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat jij de perfecte vloer kiest voor je ruimte en stijl. Wij verzorgen de volledige installatie van jouw nieuwe vloer, met aandacht voor detail en precisie."

Nadat jouw nieuwe vloer geïnstalleerd is, staat deze mooie onderneming in het centrum van Heesch nog steeds voor je klaar. "Of het nu gaat om onderhoudstips, vragen of eventuele problemen; bij Becksvloeren staan we altijd klaar om je te helpen. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit."

Kies je voor Becksvloeren dan kies je voor een prachtige, duurzame en hoogwaardige PVC-vloer.

Showroom bezoeken? Ga dan gerust eens langs van woensdag tot en met zaterdag ben je welkom in de showroom en nemen ze de tijd om je goed te informeren. Je krijgt gratis en vrijblijvend advies over alle soorten vloeren, raambekleding en trapbekleding in alle denkbare materialen.
Afspraak op locatie? Ook dat is mogelijk! "Laat het weten en wij komen bij je thuis, op de zaak of waar dan ook gewoon langs! Neem contact op en geef je voorkeuren door. We zetten nét dat ene stapje extra voor jou!"

 

 

 

Contactgegevens

Becksvloeren

Sergeant Thompsonstraat 1

5384RX Heesch

Tel 06 43225666

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 17.00
10.00 - 16.00
Gesloten