Bedrijvengids

Het Hooghuis

Een scholengroep waarbinnen elke leerling zijn plek vindt. Van praktijkonderwijs tot gymnasium. Voor iedereen in en rond Oss. Wij zijn Het Hooghuis en wij willen je graag ontmoeten!

Sinds 1 augustus 2000 staat Het Hooghuis bekend als eerste en enige brede-schoolgemeenschap in Oss en omstreken. De traditie in voortgezet onderwijs kennen we nu al ruim een eeuw, namelijk sinds 1907. Het Hooghuis verzorgt eigentijds, innovatief onderwijs gericht op kwalificatie, socialisatie en persoonsvorming. We hebben hoge verwachtingen van iedere leerling en medewerker en er is ruimte en aandacht voor ieders talent.
We vinden het belangrijk om onze leerlingen eerst te leren kennen en daarna met hen aan de slag te gaan. De aandacht voor onze leerlingen zie je ook terug in de onderwijskeuzes die we maken. We hebben op al onze scholen bijvoorbeeld een flexibele brugperiode en extra keuzemogelijkheden voor leerlingen in de onderbouw. We willen onze leerlingen zoveel meer meegeven dan hun diploma! Daarvoor zetten we bewust dat stapje extra. Hiermee onderscheiden we ons van andere scholen in de regio en daar zijn we trots op!

Sinds 2000 worden alle vormen van onderwijs op Het Hooghuis aangeboden, te weten praktijkonderwijs, alle leerwegen van het vmbo in alle sectoren met schoolbrede leerwegondersteuning en ook havo, atheneum en gymnasium. Daarmee is Het Hooghuis een unieke school in Oss en ver daarbuiten.

Het Hooghuis kleurt je leven!

Contactgegevens

Het Hooghuis

Oss

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur