Bedrijvengids

Huid- en oedeemtherapie Schijndel en Heeswijk

Huid- en oedeemtherapie Schijndel – Heeswijk Dinther

De Praktijk voor huidverbetering, oedeemtherapie en laserbehandelingen.

Anke Foley – Hermans, afgestudeerd als huidtherapeut aan de hogeschool Utrecht, waarna zij de praktijk is begonnen in het huidige Medisch Centrum Schijndel en in 2022 een tweede vestiging in het gezondheidscentrum Heilaren in Heeswijk – Dinther heeft geopend, werkt samen met Krista van 't Goor, die sinds december 2022 werkzaam is op vestiging in Schijndel.

In onze praktijken staan wij voor een persoonlijke en eerlijke aanpak. Een gezellige praktijk met een professionele aanpak.

Met verschillende behandelingen verbeteren we de huidkwaliteit en pakken we huidproblemen aan. Voor een bezoek aan een huidtherapeut hoef je dus niet persé huidklachten te hebben. Wij zijn er ook om de gezonde huid in optimale conditie te houden.

Onze huidverbeterende behandelingen hebben het doel om de huid er beter, frisser, steviger, gladder en egaler uit te laten zien zonder pigmentvlekken, rode bloedvaatjes, puistjes en andere huidoneffenheden. De behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief in de praktijk. De behandelingen zijn meestal intensiever en grondiger vergeleken met een schoonheidsbehandeling.
Ook behandelen we medische huidproblemen zoals lymfoedeem, lipoedeem, littekens, ongewenste beharing en acne. We maken daarbij gebruik van verschillende technieken. Waardoor er voor iedereen een passende oplossing is.

Voor meer informatie over onze werkwijze en diensten kun je kijken op www.huidtherapieschijndel.nl óf neem contact op via de mail info@huidtherapieschijndel.nl of via 06-36300512

Hopelijk tot snel,
Anke Foley Hermans en Krista van 't Goor

Contactgegevens

Huid- en oedeemtherapie Schijndel en Heeswijk

Heilarensestraat 64

5473RB Heeswijk-Dinther

Tel 06-36300512