Bedrijvengids

Potvoordoor(ie)

Potvoordoor(ie) is uw betrouwbare partner in het regelen van prachtige plantenbakken voor uw bedrijf. Als liefhebbers van natuur en planten, omarmen wij deze passie en zetten we ons graag in op een duurzame manier. Door te doen waar we goed in zijn, bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van mooie planten en altijd een schitterende entree.

Geef uw bedrijfsentree, showroom of winkelentree een opfrisbeurt met schitterende planten. De eerste indruk die uw klanten krijgen, is immers van onschatbare waarde. Bovendien kunnen prachtige planten bijdragen aan een prettige werkomgeving, zowel voor uzelf als uw medewerkers.

Het hebben van planten op uw werkplek zorgt niet alleen voor een warme en professionele uitstraling, maar wist u ook dat het werken in een groene omgeving uw gezondheid ten goede komt? Probeer het eens uit en ervaar zelf het verbazingwekkende effect.

Bij Potvoordoor(ie) werken we met seizoensgebonden buitenplanten van de hoogste kwaliteit. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud, want via het abonnement verzorgen wij elke drie maanden de complete beplanting in de plantenbakken. U kunt de plantenbakken bij ons in bruikleen aanschaffen, maar ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw huidige bloembakken er weer netjes uitzien.

Waarom kiezen voor Potvoordoor(ie)?

  • De eerste indruk maakt u maar één keer
  • Creëer een aangename en positieve sfeer in uw kantoor, showroom en/of winkel
  • Maatwerkoplossingen voor zowel binnen als buiten
  • Volledige verzorging van de omgeving waar de plantenbakken staan
  • Onderhoud en vernieuwing
  • Flexibele kwartaalabonnementen
  • Aantrekkelijke kortingen bij grotere afnames.

Contactgegevens

Potvoordoor(ie)

Maalstoel 1

5388DA Nistelrode

Tel 06-20376634