Bedrijvengids

2Wow

2Wow

Bij 2Wow ben je op het juiste adres voor naailes, kledingherstel, borduren op allerlei soorten stof en kledingstukken én het laten samenstellen van exclusieve gepersonaliseerde cadeaus. Veelzijdigheid troef dus bij 2Wow! Overigens is eigenaresse Ellen van Erp ook nog met zúlke speciale projecten bezig, waarbij ze creëert en repareert, waarvan je denkt: "Dat kan niet!"
Maar ook voor de simpelere zaken, zoals het repareren of vervangen van een rits, een broek die te lang is, die ene broek- of jaszak die al zo lang stuk is of dat naadje dat los zit, ga je gewoon naar 2Wow.

Naailes volgen in een gezellige kleine groep? Ook dan hoef je niet verder te kijken dan 2Wow. In een klein klasje van maximaal vier personen per les kun jij als leerling zelf weten wat je gaat maken òf gaat herstellen. Op die manier hoeft niet iedereen hetzelfde niveau te hebben en kan Ellen bepalen hoeveel aandacht iemand nodig heeft.
 

Op zoek naar een origineel cadeau? Een gift waarvan jij en de ontvanger zullen zeggen "Wow, dat is mooi!" Waarvan je weet dat de ontvanger er reuzeblij mee is! Ook dán is 2Wow 'the place tot be'. Of het nu gaat om een geborduurde handdoek met naam en/of cartoon, een schaal met bad- of keukenproducten, een bedrukte schort of een lakentje, dekentje, omslagdoek met een (deel van) een geboortekaartje erop geborduurd; Ellen maakt het met een glimlach op haar gezicht!

Contactgegevens

2Wow

Toniesplein 33

5388 HV Nistelrode

Tel 06-20862630

Op afspraak