Bedrijvengids

Bakkerij van Mook BV

Er zijn warme bakkers, ambachtelijke bakkers en Echte Bakkers.

Tot deze laatste groep specialisten zijn Michel van Mook en Karin van Oort toegetreden. Van de 2000 ambachtelijke bakkers in Nederland zijn ze nu een van de 230 échte Bakkers die deze naam mogen voeren. Zes maanden werden ze gevolgd door de Echte Bakkers Gilde, dat hoge eisen stelt aan de kwaliteit van brood en banket. Zo werden ze op hygiëne, klantvriendelijkheid en kwaliteit met steekproeven gecontroleerd. Alle leden staan dan ook continue onder controle van het Nederlands Bakkerij Centrum, een onafhankelijke instantie die brood- en banketkeuringen uitvoert.

In januari 2008 namen Michel en Karin de winkel en bakkerij over van de familie Sommers, een begrip in Nistelrode. Het heerlijke verse brood, de hartige producten, taarten en vlaaien, persoonlijk of standaard en natuurlijk de lekkernijen, zoals de peperkoek of bonbons; veel keuzes zijn te maken en dit alles kunt u vinden in de gezellige uitnodigende winkel van Van Mook, de Echte Bakker.  

Heeft u een feest, communie of doop? Laat het onze bakker weten en maak van uw feest een nog groter feest door een persoonlijke taart met een mooie foto erop. Is uw creativiteit grenzeloos? Onze bakkers is niets te gek en ze zullen alles uit de kast halen om uw wens te verwezenlijken. 

Webshop
Geen drukke wachtrijen meer. Van Mook, de Echte Bakker heeft sinds mei 2014 namelijk ook een webshop. Producten die voor twaalf uur 's nachts besteld zijn, staan de volgende ochtend voor u klaar in de winkel of worden thuis of op het werk bezorgd. Via internet zijn verschillende producten gemakkelijk te bestellen. Bakkersproducten worden niet alleen thuis geleverd, maar ook op het werk. Naast dagelijkse producten zoals brood en peperkoek, zijn ook taarten en gebak online te bestellen. Taarten kunnen via internet samengesteld worden en ook fototaarten zijn online te bestellen.

Voor meer informatie kunt u terecht in de winkel waar onze ervaren medewerksters u kunnen adviseren.

Contactgegevens

Bakkerij van Mook BV

Laar 66

5388HK Nistelrode

Tel 0412-611277

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
08.00 - 18.00 uur
07.30 - 18.00 uur
07.00 - 16.00 uur