Bedrijvengids

Fruntrunners

 

Fruntrunners biedt beweging op maat aan

BERNHEZE - Kom hardlopen bij Fruntrunners. Op woensdagochtend, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagochtend en zondagochtend kun je aansluiten om te trainen in groepsverband. Word je lid van de club? Dan mag je bij alle groepen aansluiten! Er zijn wel wat verschillen in niveaus.

Woensdagochtend
Een groep van 15 tot 20 lopers (m/v), toegankelijk qua tempo. Als je die kilometer aaneengesloten kunt lopen, dan kun je mee! Duur: 75 minuten, startlocatie stationsplein Heesch.

Woensdagavond
Op deze avond is de strippenkaarttraining. Wisselend aantal lopers. Deelnemers voor deze groep kopen een strippenkaart (onder andere te koop bij Van Tilburg Sport) maar leden van RT Bernheze mogen hierbij altijd aansluiten. Startlocatie in de wintermaanden is industrieterrein Vorstengrafdonk. Duur 60 minuten.

Donderdagavond
Een groep van jongeren en iets oudere lopers, wandelen en hardlopen. Iedereen kan aansluiten. Startlocatie is vanaf Strijbosch in Nistelrode. Duur 60 minuten.

Vrijdagochtend
Een klein groepje lopers (m/v), het tempo ligt hier lager dan bij de andere groepen en er wordt getraind naar vermogen. Lopers die trainen met/na kanker, met reuma, na blessures of met energiebeperkingen zijn welkom bij deze groep. Zowel wandelen als hardlopen is een optie. Duur: 60 minuten.

Zondagochtend
Een groep van 20-30 lopers (m/v). Om bij deze groep aan te kunnen sluiten moet je ongeveer vijf kilometer kunnen lopen. Iedereen traint op eigen niveau mee. We trainen meestal met intervallen, een enkele keer doen we een lange duurloop. Duur: 75 minuten.

Ook voor sportief wandelen kun je terecht bij Fruntrunners en wel op zondagochtend en op woensdagochtend.

Zondagochtend
Een groep van 15-20 lopers (m/v). Er wordt stevig getraind. Intervaltraining, duurtraining, hellingtraining komen onder andere aan bod en doen een beroep op conditie. Totale duur: 75 minuten.

Woensdagochtend
Een groep van 15 tot 20 senioren (60-85) wandelt en doet oefeningen (balans, coördinatie, uithoudingsvermogen, kracht). In weer en wind naar buiten en trainen in een mooie omgeving! Totale duur: 60 minuten.

Naast het trainen in groepen bied Marleen Frunt ook runningtherapie aan. Hardlopen heeft een bijzonder positief effect op het brein. Bij depressie, burn-out en andere psychische klachten is bewegen, en hardlopen in het bijzonder, een bewezen therapie. Hardlopen en ook wandelen kan worden ingezet als eerste interventie of naast elke andere vorm van begeleiding. Runningtherapie bieden we aan in 1-op-1 trainingen. Meer info vind je op de website.

Voor personal training maken we programma's op maat. Bel, mail of app hiervoor naar Marleen.

 

 

 

 

 

Contactgegevens