Bedrijvengids

Van Tilburg Mode

Bij van Tilburg Mode zijn ze blij met je komst en doen er daarom alles aan je bezoek in de winkel zo aangenaam mogelijk te maken. Van onze veelzijdige en uitgebreide collecties tot advies en kleding op maat; alles om je met een glimlach de deur uit te laten gaan. Mooi van Van Tilburg, mooi voor jou!

Mode, schoenen en accessoires
Bij Van Tilburg kun je terecht voor de laatste mode. En dat is inclusief schoenen en diverse accessoires zoals sieraden en tassen. Onze medewerkers helpen je bovendien graag bij het kiezen van jóuw outfit. 

Ruim 600 merken onder één dak
Van Tilburg staat voor topkwaliteit, persoonlijke service en uitgebreide collecties. Met meer dan zeshonderd toonaangevende merken onder één dak, zit er altijd wat voor je tussen. 

Unieke en gratis vermaakservice
Zes dagen per week werken onze coupeuses aan het innemen van rokken, inkorten van broekspijpen of uitleggen van een naad. Terwijl jij geniet van een kop verse koffie, wordt je kleding gratis* op maat gemaakt! * m.u.v. afgeprijsde artikelen

Vele voordelen voor vaste klanten
Ben je in het bezit van een Van Tilburg klantenkaart, dan storten we bij iedere aankoop 5% van het bestede bedrag op een persoonlijke spaarrekening. Die wordt ieder voor- en najaar uitgekeerd met een waardecheque: een goed begin van een nieuw seizoen! nieuw seizoen!

Ruim 350 gratis parkeerplaatsen 
Bij ontspannen winkelen, hoort ook een goede bereikbaarheid. Bij Van Tilburg vind je meer dan 350 gratis parkeerplaatsen, pal tegenover de winkel. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur! 

Gratis vers gemalen koffie in onze lunchroom
Moe van het shoppen? Zin in wat lekkers? Ga lekker zitten in onze lunchroom en geniet helemaal gratis van een lekkere kop versgemalen koffie of thee. Kun je daarna weer opgeladen verder, of voldaan naar huis...


 

Afbeelding

Contactgegevens

Van Tilburg Mode

Laar 8

5388HE Nistelrode

Tel 0412-611288

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 20.00 uur
09.00 - 17.00 uur
gesloten (m.u.v. koopzondagen)