Bedrijvengids

Bus Whisky Distillers BV

Een whiskystokerij heeft traditioneel een eigen proeflokaal. Maar bij Bus Whisky staat Proef Lokaal ook voor genieten van streekproducten met farm-to-table cuisine. Het charmante en sfeervol ingerichte boerderijrestaurant van Bus Whisky heeft een wisselend menu met vrijwel uitsluitend streekproducten. We verwerken producten van eigen boerderij en voedselbos en kopen daarnaast elke week in bij maar liefst tweeëntwintig lokale collega boeren, vissers en ambachtelijke toeleveranciers, die we in ons menu graag aan je voorstellen.

Geen vaste menukaart
Wij werken heel nauw met onze leveranciers samen en stellen aan de hand van hun aanbod wekelijks een menu samen. Zo spelen we perfect in op de seizoenen en het aanbod van moeder natuur. Onze koks gaan zelf naar de boerderij om daar een stier of koe uit te kiezen die voor ons wordt geslacht. We verwerken dat dan 'van kop tot kont'. We proberen alles te verwerken wat van het land komt. We geven juist waarde aan producten die anders onbedoeld tot afval of bijproduct worden bestempeld, door bijvoorbeeld ook de schil of pit te gebruiken. We verwerken alles om voedselverspilling tot een minimum te beperken en onze voetafdruk te minimaliseren. En daar is onze menukaart dus ook helemaal op gebaseerd. 

Beste uit de Bus verrassingsmenu
Ons wisselende menu bestaat uit een proeverij van een aantal verschillende kleine voorgerechten die origineel gepresteerd worden op een whiskyduig. Bij de hoofdgerechten kun je kiezen uit vlees, vis of vegan. En ook het nagerecht bestaat weer uit allemaal kleine gerechten zodat je van alles wat kunt proeven.

7 Dagen per week open
Onze whiskystokerij is 7 dagen per week geopend voor bezoek. Elke dag is er om 16.00 uur een rondleiding door de whiskystokerij. Op zaterdag en zondag zijn er daarnaast extra tours om 12.00 uur en 13.30 uur. Je kunt de rondleiding combineren met een lunch vooraf of een diner na afloop! Reserveren is een must.

Whiskyrondleidingen
Maandag tot en met vrijdag om 16.00 uur
Zaterdag en zondag om 12.00, 13.30 en 16.00 uur
 

 

 

 

Contactgegevens

Bus Whisky Distillers BV

Heideweg 1a

5472LC Loosbroek

Tel (0413) 22 91 53


Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Restaurant
15.30 - 22.00 uur
15.30 - 22.00 uur
gesloten
15.30 - 22.00 uur
15.30 - 22.00 uur
11.30 - 22.00 uur
11.30 - 22.00 uur