van Tilburg Kids

Van oh-zo zoet voor de kleinste meisjes tot stoer voor grote jongens; Van Tilburg heeft baby-, peuter- en kindermode in alle soorten en maten, voor kids van alle leeftijden.
En… kids hebben sinds een paar jaar een winkel helemaal voor zichzelf, pal tegenover Van Tilburg Mode, met vette kleding, gave schoenen en hippe accessoires! Heb je even genoeg van het passen van al die kleding? Geen nood want in de winkel zijn genoeg leuke dingen te doen!

Jongens klein
Zelfs de kleinste jongens worden superstoer in een toffe nieuwe outfit. In onze ruime kidscollectie, met merken als Tumble 'n Dry en Name It, is er voor elke 'grote kleine man' wel wat te vinden.

Jongens groot
Vingino, Scotch Shrunk, Cars of Levi's; op onze jongensafdeling vind je de grootste merken voor de grootste jongens. Succes gegarandeerd!

Meisjes klein
Ook voor de allerkleinste meisjes kun je bij Van Tilburg terecht. Je grote trots wordt nóg schattiger of stoerder in fijne items van merken als Z8, Retour of Nik & Nik!

Meisjes groot
Girls just wanna have fun! En met een uitgebreide collectie en merken als Scotch R'belle en Frankie & Liberty is dat op onze meidenafdeling ook heel gemakkelijk.

Baby
Van handige basics tot zoete rompertjes en schattige pakjes; we hebben een babycollectie om verliefd op te worden, voor baby's om verliefd op te zijn.

Afbeelding
Contactgegevens

Laar 1
5388HB Nistelrode

Tel: 0412 - 782888
E-mail: info@vantilburg.nl

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 21.00 uur
09.00 - 17.00 uur

Categorieën

Duurzaamheid