Bedrijvengids

Podotherapie van den Heuvel

Podotherapie heeft te maken met klachten aan het bewegingsapparaat die voortkomen uit het verkeerd functioneren van de voeten. U kunt hierbij denken aan veel verschillende klachten. Een aantal voorbeelden zijn het doorzakken van de voeten, drukplekken op of onder de voet, overbelaste spieren, platvoeten of holvoeten, hielspoorklachten, peesproblemen, enkelklachten, klauwen van de tenen, ingroeiende nagels, snel omzwikken van de voet en instabiliteit.

De podotherapeut probeert deze klachten te verhelpen aan de hand van steunzolen, ortheses, tapingen en/of voetbehandelingen.

Podotherapie van den Heuvel is vrij toegankelijk dus u heeft geen verwijzing van de huisarts voor de podotherapie meer nodig. Daarnaast is podotherapie van den Heuvel lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het kwaliteitsregister voor paramedici. Podotherapie wordt in de aanvullende verzekering vaak gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekering.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden van maandag tot en met vrijdag. Mocht u het antwoordapparaat krijgen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in. Niels belt u dan zo spoedig mogelijk terug. 

In bezit van praktijkkeurmerk

Afbeelding

Contactgegevens

Podotherapie van den Heuvel

Blauwesteenweg 39

5388SC Nistelrode

Tel 06-30074272

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 20.00 uur
locatie Nistelrode gesloten
locatie Nistelrode gesloten
08.30 - 17.00 uur
13.00 - 17.00 uur
gesloten
gesloten