Bedrijvengids

Maaltijd thuis

Bij Maaltijd Thuis vindt u smakelijke, koelverse maaltijden, met veel variatie. Er is voldoende keuze voor elke eter, van Hollandse pot tot een wereldgerecht. Ook hebben we diverse diëetvarianten zoals lactose- en natriumarm, maar in overleg kunnen we nog meer voor u betekenen. Onze maaltijden zijn voor iedereen, denk hierbij aan ouderen, alleenstaanden of mensen die onregelmatig werken. Wekelijks worden de maaltijden door uw vaste bezorger persoonlijk thuisbezorgd, zelfs tot in de koelkast. Via ons bestelformulier of online bestelt u heel eenvoudig uw maaltijden voor de volgende week. Onze maaltijden zijn koelvers en dat betekent dat de maaltijden vers bereid zijn. Na bezorging blijven ze nog zeven dagen houdbaar in de koelkast. 

"Mijn naam is Mark Verwijst, woonachtig in het mooie Heeswijk-Dinther. Ik heb een passie voor goed en gezond eten. Zelf ben ik werkzaam geweest in de horeca, 22 jaar heb ik een eetcafé gerund, daarnaast heb ik een formule opgezet voor het bezorgen van complete BBQ's. Het bezigzijn met gezonde en verse maaltijden, de contacten met mensen, dat trekt mij enorm.
Maaltijd Thuis biedt een uitstekende combinatie van gezond, lekker en gemak, waarbij een persoonlijke service zeker niet ontbreekt."

Nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Neem dan contact op met Mark. "Samen kunnen we kijken wat Maaltijd Thuis voor u kan betekenen!"

Contactgegevens

Maaltijd thuis

Graaf Wernerstraat 13

5473CD Heeswijk-Dinther

Tel 073-8200344