Bedrijvengids

Eten met gemak

Bij Eten met gemak vindt u smakelijke, koelverse maaltijden, met veel variatie. Er is voldoende keuze voor elke eter, van Hollandse pot tot een wereldgerecht. Ook hebben we diverse diëetvarianten zoals allergene, lactose en natriumarm én in overleg kunnen wij veel voor u betekenen! Onze maaltijden zijn voor eenieder, denk hierbij aan ouderen, alleenstaande of voor onregelmatige werkende. Wekelijks worden de maaltijden door uw vaste bezorger persoonlijk thuisbezorgd, zelfs tot in de koelkast. Via ons bestelformulier of online besteld u gemakkelijk uw maaltijden voor de volgende week. Onze maaltijden zijn koelvers en dat betekend dat de maaltijden vers bereid zijn, na bezorging blijven ze nog 7 dagen houdbaar in de koelkast. 

Sinds augustus 2018 wordt Eten met gemak in de regio Bernheze verzorgd door Mark Verwijst. Mark: "Het bezig zijn met gezonde en verse maaltijden, de contacten met mensen, dat trekt mij enorm. Eten met gemak biedt een uitstekende combinatie van gezond, lekker- en gemak. Waarbij een persoonlijke service niet zal ontbreken". Ik bezorg het graag voor u."

Nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen, samen kunnen we kijken wat Eten met gemak voor u kan betekenen!

Afbeelding

Contactgegevens

Eten met gemak

Graaf Wernerstraat 13

5473CD Heeswijk-Dinther

Tel 073-8200344