Bedrijvengids

Buitengewoon Brabant

Buitengewoon Brabant is een veelzijdige accommodatie gespecialiseerd in het verzorgen van een familie- of vriendenweekend. Er is slaapplaats voor 30 personen, de zes slaapkamers hebben ieder hun eigen sanitair, zijn gelijkvloers, kindvriendelijk én overal is natuurlijk WiFi aanwezig. Het uitgebreide aanbod aan arrangementen maakt het een zorgeloos weekend. Op dinsdag, woensdag en donderdag richten we ons op de zakelijke markt. Voor zakelijke overnachtingen of een unieke vergadering ben je hier aan het juiste adres. Er kan binnen of buiten vergaderd worden, er is plek voor maximaal 80 personen!

3 generaties op rij
35 jaar geleden is Toon Verstegen kampeerboerderij De Vrije Lust begonnen. In 1994 hebben Jacqueline en Johnny de kampeerboerderij overgenomen en in die tijd zijn er voornamelijk verenigingen en scholen ontvangen. In 2020 is de derde generatie, zoon Mark, in het bedrijf gekomen. Kampeerboerderij De Vrije Lust werd omgetoverd tot Buitengewoon Brabant. Niet alleen de naam maar het gehele gebouw en het buitenterrein worden gerenoveerd en hiermee gaan Jacqueline en Mark zich richten op families, vriendengroepen en bedrijven.

De slogan 'Landelijk en vrij, maar tóch dichtbij!' staat voor de kernwaarden van Buitengewoon Brabant. Landelijk en vrij beschrijft het buitengebied waarin de accommodatie gevestigd is en het uitgestrekte natuurgebied waarin de vrijheid je tegemoet komt! Verder is het tóch dichtbij omdat het geografisch erg goed gelegen is. Het ligt namelijk midden tussen 's-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven, op slechts drie minuten afstand van de snelweg.

Wil je meer weten over deze 'Buitengewoon' mooie accommodatie? Neem dan contact op met Jacqueline of Mark van den Akker.

 

Afbeelding

Contactgegevens

Buitengewoon Brabant

Vinkenstraat 21

5388HZ Nistelrode

Tel 06-83370321

Bel voor de actuele openingstijden naar Mark van den Akker