Bedrijvengids

Den boekhouder • Maashorst Administraties

Den Boekhouder is een jong, fris en dynamisch administratiekantoor gevestigd in Nistelrode. Wij geloven in de persoonlijke aanpak, we zijn niet alleen betrokken bij je onderneming, maar ook bij jou. Jouw wensen en verwachtingen staan centraal en bepalen daarmee ook onze aanpak. 

Wij zijn geen 'standaard' administratiekantoor. We maken stevig gebruik van de mogelijkheden van ICT- en online middelen. Of je nu enkel een jaarrekening nodig hebt, gaat starten met je onderneming of andere ondersteuning nodig hebt; wij kunnen je hiermee van dienst zijn. Onze tarieven zijn helder en transparant, wij houden niet van verassingen achteraf, zo weet je meteen wat de kosten zijn, simpel en duidelijk.

Maashorst Administratie verzorgt voor jou de uitvoerende kant van je administratie en daarbij behorende taken zoals belastingen, aangiften loon- en omzetbelasting. Maashorst Administratie biedt jou grip op de administratieve zaken van het ondernemerschap.

Neem eens contact op met Bas van der Heijden voor een vrijblijvende advies. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

 

 

Contactgegevens

Den boekhouder • Maashorst Administraties

Kerkveld 69

5388RH Nistelrode

Tel 06-41427973

Maandag: 07.30 - 21.30 uur
Dinsdag: 07.30 -21.30 uur
Woensdag: 07.30 - 21.30 uur
Donderdag: 07.30 - 21.30 uur
Vrijdag: 07.30 - 18.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten