Bedrijvengids

Hoogstede Optiek en Horen

Michel Hoogstede, HBO-Optometrist en Contactlensspecialist, heeft al ruim 30 jaar ervaring in het optiekvak. Hij heeft dan ook alle facetten van het vak geleerd. U kunt dus rekenen op ruime ervaring en kennis van zowel brillen als ook lenzen en niet te vergeten de oogzorg. Met een ruime keuze uit monturen en moderne brillen bent u bij Hoogstede Optiek & Horen dan ook precies op de goede plaats voor uw bril of lenzen. Samen met zijn echtgenote Stephanie runt Michel de winkel sinds 21 maart 2006.

Stephanie Hoogstede is ook HBO (logopediste/akoepediste/audicien) geschoold en zeer gedreven als audicien. Sinds 2007 biedt Hoogstede Optiek & Horen ook gehoortesten, gehoor- screeningen en aanmeten van gehoorapparaten op recept van een KNO-arts. Ook voor het onderhoud en afregelen van bestaande gehoorapparaten en gedegen en onafhankelijk advies van nieuwe hooroplossingen bent u bij Hoogstedee Optiek & Horen aan het juiste adres. Ook kunt u er terecht voor gehoorbescherming en zwemoorstukjes.

Uw ogen en oren zijn een kostbaar bezit en daarom is het ook belangrijk deze regelmatig te laten controleren. Ben goed voor uw ogen en oren, dan zijn uw ogen en oren goed voor u!
Meer informatie en zeer uitgebreide uitleg over alle facetten van Optiek & Horen vindt u op www.hoogstede.info

Ook begroeten wij u graag in onze winkel voor een gedegen advies, een passend antwoord of gewoon voor een lekker kopje koffie!

Afbeelding

Contactgegevens

Hoogstede Optiek en Horen

Tramstraat 23

5388GE Nistelrode

Tel 0412-614052

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 20.00 uur
09.00 - 16.00 uur
gesloten