8 daagse Lourdesreis per TGV-trein
8 daagse Lourdesreis per TGV-trein

Busbedevaart naar Lourdes

donderdag 5 september 2024 8:30 tot vrijdag 13 september 19:30

HEESWIJK-DINTHER/LOOSBROEK - Van donderdag 5 tot en met vrijdag 13 september is er een bedevaart naar Lourdes vanuit de Augustinusparochie Berlicum/Middelrode, Heeswijk-Dinther, Loosbroek en omstreken. Heen met de dagbus en terug met de nachtbus. 

We nodigen iedereen, jong en oud, ziek en gezond, gelovig of niet gelovig, van harte uit met ons mee te gaan.

Lourdes is de Mariabedevaartplaats bij uitstek. Een plaats waar de hemel de aarde raakt, wordt ervan gezegd. Het is ook de plaats waar Francis van Broekhuizen, operazangeres, zich thuis weet. De bedevaart naar Lourdes is een bijzondere beleving. Het is de plaats van betekenisvol ontmoeten in harten van mensen.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Helma Jansen, via 06-30725302 of helmajansen@live.nl.