Afbeelding

Repair Café

woensdag 5 juni 2024 13:00

HEESCH - Woensdag 5 juni is er weer een Repair Cafe, van 13.00 tot 16.00 uur. Je kunt dan langskomen en defecte spullen aanbieden ter reparatie. Het adres is Kerkstraat 2 in Heesch, bij de zijdeur van de kerk. De vrijwilligers staan klaar om je te ontvangen. Wij beschikken over vrijwilligers die onder andere de kleding, audio, stofzuigers, koffieautomaten en verlichting voor je kunnen repareren. Mocht een reparatie niet mogelijk of te duur zijn, krijg je van de vrijwilligers advies over vervolgstappen. 

De reparatie is gratis, maar een donatie wordt op prijs gesteld. Mochten er onderdelen nodig zijn, dien je die zelf te bestellen waarna de vrijwilligers uiteraard bereid zijn die te plaatsen.

Kijk ook eens op repaircafeheesch.weebly.com waar je aanvullende info kunt vinden.

Locatie