Afbeelding

Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid

woensdag 8 mei 2024 10:00 tot 12:00

BERNHEZE - Een op de vier inwoners van Nederland kampt met mentale problemen. De wachtlijsten lopen op en er dreigt een zorginfarct.
Door & Voor/Markieza biedt een aanbod zonder indicatie voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid. Hierbij staat herstel en het hernemen van de eigen regie centraal.

Dus: Dreig je vast te lopen? Sta je op een wachtlijst? Wil je op een laagdrempelige manier werken aan je mentale  gezondheid? Kamp je met burnoutklachten, eenzaamheid of andere mentale gezondheidsthema’s waar je wat mee wilt? Kom dan woensdag 8 mei van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Heesch naar onze informatie-inloopochtend op  Voor inwoners van Bernheze hebben we een heel divers kosteloos aanbod. 

Onze ervaringskrachten geven dan graag informatie over:

Onze herstelcursussen (Herstellen Doe Jezelf, Maak Werk van Eigen Ervaring en OKE, Open Krachtig en Echt)Hulpkaart/CrisiskaartVoorlichtingen en Workshops.

Je bent van harte welkom, aanmelden is niet nodig. Kom wanneer het je uitkomt

Wie zijn wij? 
Door & Voor bestaat uit een vooruitstrevende club ervaringskrachten die hun eigen ervaring met kwetsbaarheid en/of tegenslag in het leven inzetten om anderen bij hun zoektocht naar herstel, zelfregie en persoonlijke groei te ondersteunen. Wij geloven als geen ander in het vermogen van mensen en hun omgeving om moeilijke omstandigheden te boven te komen, hiervan te leren en hieruit nieuwe veerkracht te ontdekken. Samen gaan wij op zoek naar mogelijkheden om betekenisvol mee te doen en om (ervaring) krachten verder te ontwikkelen.

.

Locatie