Afbeelding

Pinksterontbijt voor alle inwoners van Nistelrode!

maandag 20 mei 2024 9:30 tot 10:30

Even aanmelden zodat je kunt aanschuiven op Tweede Pinksterdag 

NISTELRODE – Na een feestelijke Eerste Pinksterdag met de opening van het jubileumplein, de braderie en de kermis, is het op Tweede Pinksterdag tijd voor een gezellig Pinksterontbijt voor alle inwoners van Nistelrode!

Wees erbij en geniet van een gezellige ochtend met lekker eten, muziek en entertainment! Deze ochtend gaat van start met een goed Nisserois ontbijt. Een prima keuze om je dag op die manier te starten zodat je klaar bent voor een indrukwekkend programma vol artiesten met op het PFN XXL-jubileumpodium DJ Marxx, Cor Swanenberg (duo), NoColour, A*Fever XS en op het podium aan Laar vind je het Muziekkapellenfestijn met muzikanten uit heel de regio. Onderweg kom je ook nog heel wat straattheater tegen, zoals Pinkie de Clown, Flint & Stone, Smits Trial-Bike trail en Duo Vrolijk.

Cor Swanenberg
Er is van alles te doen tijdens dit gratis ontbijt voor alle inwoners van Nistelrode. Wie wil nu niet wakker worden met de klanken van Ad de Laat. Niemand minder dan Cor Swanenberg komt langs met zijn Brabants repertoire en zal ook met enkele liedjes van Ad de Laat optreden. Daarnaast komt ook nog de historie tot leven, want ook de gemeente heeft met de terugkomst van de Bronsschat in Nistelrode een bijzonder gezelschap dat langskomt tijdens het Pinksterontbijt.

Allemaal GRATIS toegankelijk!
Dat is nog eens een belofte, gratis toegang en dat al 50 jaar. Enkel en alleen omdat zoveel ondernemers het evenement steunen, omdat vele vrijwilligers zich inzetten en omdat het programma nog steeds breed gedragen wordt door de inwoners van Nistelrode. 

  • Vanaf 9.30 uur ontvangst met koffie en thee in de PFN XXL-jubileumtent
  • Geniet van een heerlijk verzorgd ontbijt
  • Muzikale omlijsting door Cor Swanenberg met Brabants repertoire en enkele liedjes van Ad de Laat
  • Natuurlijk is er aandacht voor de sponsoren die met hun specialiteiten de bezoekers verwennen op dit jubileumontbijt.


Meld je wel even aan vóór 19 mei via www.pinksterfeesten-nistelrode.nl/pinksterontbijt zodat duidelijk is hoeveel mensen verwacht kunnen worden.