14 mei 2023

Lentemarkt bij de Kildonkse molen in Heeswijk Dinter
14 mei 2023 Lentemarkt bij de Kildonkse molen in Heeswijk Dinter Arnouyd SchoorM: com.luchtfotograaf@hotmail.comT: 0630072994

Lentemarkt bij de Kilsdonkse Molen

zondag 12 mei 2024 10:00 tot 17:00

HEESWIJK-DINTHER - Tijdens de Nationale Molendagen van 11 en 12 mei wordt op zondag 12 mei de Lentemarkt georganiseerd.

Beide molens zullen in werking zijn en de rondleiders en molenaars kunnen al je vragen beantwoorden. Ook zal die dag de Fluisterboot varen, reserveren is dan wel noodzakelijk.

De braderie heeft voor elk wat wils met onder meer streekproducten, de imker, hebbedingetjes, verse asperges en aardbeien en natuurlijk de eigen molenproducten, vers gebakken koffiebroodjes van eigen meel, buffelmelkproducten, Tuk Tuk de Halm, Sylk Plaza en natuurlijk vergeten we de tuinen niet, want na IJsheiligen mag alles in de grond. De kramen van Moes en Tuin, Stichting ALS met eenjarige planten en de Hosta’s van mevrouw Coppelmans zullen zeker de ‘tuinvingers’ laten kriebelen.

Voor kinderen is er natuurlijk ook van alles te beleven. Zo kunnen ze onder andere bij de touwslager hun eigen springtouw maken, lekker springen op het springkussen en een heerlijk ijsje eten van Cleefshoeve. De horeca is met het grote buitenterras een heerlijke plek om te kunnen genieten van een drankje en een hapje. In de middag zal de HD Big Band er een muzikaal tintje aan geven.

Reden genoeg dus om een kijkje te komen nemen en de moeders te verwennen op deze mooie Moederdag

Graag tot zondag 12 mei!

Locatie