Afbeelding

Uitnodiging boekpresentatie op Zwanenburg

zaterdag 11 mei 2024 14:30

HEESWIJK-DINTHER - In de afgelopen periode is een boekje in full colour samengesteld over de bouwhistorie en eigendoms- en bewoningsgeschiedenis van Huis Zwanenburg in Dinther. Het betreft een uitgave van de Vereniging Vrienden van Brabantse Kastelen, onder redactie van haar voorzitter Bas Aarts en met inhoudelijke bijdragen door Rob Gruben, Taco Hermans, Elle Klop en Eugène van Bouwdijk Bastiaanse. 

Jij bent bij deze uitgenodigd om 11 mei de boekpresentatie op Zwanenburg bij te wonen. Het programma is als volgt:
14.30 uur: ontvangst in de tuin
15.00 uur: aanbieding van een ‘eerste’ exemplaar aan mevrouw Hagar Roijackers, gedeputeerde Natuur en Milieu, Brabant programma en gebiedsgerichte aanpak bij de provincie Noord-Brabant
15.30 tot 17.00 uur: rondleiding in kleine groepen in de belangrijkste ruimten van het huis Zwanenburg.

Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk een boekje aan te schaffen tegen betaling van € 16,50 per exemplaar. In verband met de catering graag vóór 1 mei aanmelden met hoeveel personen je aanwezig zult zijn, aanmelding kan via www.forms.gle/aJZmVEwx8b7gF5dUA. Indien je niet aanwezig kunt zijn, is het ook mogelijk een boekje te bestellen door een mailtje te sturen naar eugene@huiszwanenburg.nl onder vermelding van je 06-nummer en adres. Je ontvangt dan een digitaal betaalverzoek en ontvangt vervolgens, na 11 mei , een boekje per post. De kostprijs inclusief verzendkosten bedraagt € 21,50.

 Boekje in full colour over de bouwhistorie en eigendoms- en bewoningsgeschiedenis van Huis Zwanenburg in Dinther

Locatie