Afbeelding

Repair Café

woensdag 1 mei 2024 13:00

Woensdag 6 december is er weer een RepairCafe dag in Heesch. Vanaf 13:00 uur kun je langskomen en defecte spullen aanbieden ter reparatie.

Het adres is Kerkstraat 2 in Heesch.(zijdeur van de kerk)

Onze vrijwilligers staan klaar om je te ontvangen. Wij beschikken over vrijwilligers die onder andere de volgende items kunnen repareren, kleding, audio, stofzuigers, koffieautomaten, verlichting enz... Mocht een reparatie niet mogelijk zijn of te duur dan krijg je van ons advies over vervolgstappen. Reparatie is gratis maar een donatie wordt op prijs gesteld. Mochten er onderdelen nodig zijn , dient U die zelf te bestellen waarna wij uiteraard bereid zijn om die te plaatsen.

Kijk ook eens op de website repaircafeheesch.weebly.com waar je aanvullende info kunt vinden.

Locatie